Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login

Καλώς ήρθατε

Το FindYourDoctor.gr αποτελεί επιχειρηματική πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικές επιστημονικές καταβολές, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας, της πληροφορικής και της διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων.

Κοινό χαρακτηριστικών όλων των μετόχων ήταν ότι κάποια στιγμή βρέθηκαν από την πλευρά του ασθενή, αναζητώντας πληροφορίες, που όμως δύσκολα ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Το FindYourDoctor.gr έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους που ήταν ασθενείς για εσένα που μπορεί να ασθενείς.

Το FindYourDoctor.gr είναι ένας εξειδικευμένος ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματιών υγείας που αξιοποιεί τα πλέον σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου και της πληροφορικής, με στόχο να αναδείξει τις πολύ καλές υπηρεσίες υγείας, που είναι διαθέσιμες στον Έλληνα πολίτη, αλλά και στα εκατομμύρια επισκεπτών που κατακλύζουν τη χώρα μας σε ετήσια βάση.

Καθοδηγούμαστε από την κεντρική αρχή ότι στο κέντρο του συστήματος υγείας πρέπει να βρίσκεται ο ασθενής (patient-centric system) και γι’ αυτό προτεραιοποιούμε τις πληροφορίες με βάση τις ανάγκες του ασθενούς για γρήγορη, επικαιροποιημένη, ολοκληρωμένη και ακριβή πληροφόρηση. Άλλωστε, είμαστε όλοι εν δυνάμει ασθενείς και όλοι έχουμε ανάγκη από σωστή ενημέρωση.

Για καθαρά λειτουργικούς και αναπτυξιακούς λόγους το FindYourDoctor.gr έχει χωριστεί σε επτά περιφερειακούς ιστοχώρους. Ο παρόν ιστοχώρος συνδέει τους περιφερειακούς σε μια κοινή στέγη και ένα πλήρως λειτουργικό σημείο έναρξης των αναζητήσεών σας.