Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login

Η Φιλοσοφία μας

Αυτό που πιστεύουμε ότι κάνει μοναδικό το FindYourDoctor.gr είναι οι βάσεις αρχής πάνω στις οποιες στηρίζεται και συγκεκριμένα:

  1. Ανάπτυξη με στόχο την εξυπηρέτηση του ασθενή η ο ασθενής στο κέντρο του ενδιαφέροντος (patient centric). Ο άνθρωπος που έχει ανάγκη από μια υπηρεσία υγείας, λειτουργεί υπό πίεση, έχει  υψηλό αίσθημα άγχους και αγωνιας, την ίδια στιγμή που πρέπει να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Ταυτόχρονα, είναι ένας άνθρωπος που απαιτεί σεβασμό και φροντίδα. Η πρόσβαση σε χρήσιμη, πλήρη, εύκολα αξιοποιήσιμη και λειτουργική πληροφορία είναι αυτό που το FindYourDoctor.gr σκοπεύει άμεσα να του προσφέρει, αναπτύσσοντας πρώτα από όλα ένα γνωστό όνομα (house brand name) που θα ταυτίζεται με την απάντηση στην ανάγκη του για πληροφόρηση.

  2. Σεβασμός σε αυτόν που παρέχει την υπηρεσία υγείας. Αυτός είναι ο δεύτερος πυλώνας ανάπτυξης. Το FindYourDoctor.gr αντιμετωπίζει τον κάθε έναν από τους Επαγγελματίες Υγείας (καταχωρημένους στους καταλόγους του) πρωτίστως ως λειτουργό, που έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων του, ανεξάρτητα από τη φύση της υπηρεσίας που προσφέρει.

  3. Άμεση σύνδεση με το ΤΩΡΑ. Αυτή η σύνδεση είναι δυο επιπεδων. Το πρώτο αφορά τη χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και την ενσωμάτωση μέσα στα λειτουργικά χαρακτηριστικά των "ιστοχώρων", όλων εκείνων των εξελίξεων της επικοινωνίας και της αναζήτησης. Το δεύτερο αφορά την παρουσιαζόμενη πληροφορία, που θα είναι επικαιροποιημένη, μέσα από ένα δίκτυο διαδικασιών που έχουν ενσωματωθεί στο λειτουργικό του ιστοχώρου.

  4. Σαφή γεωγραφικά όρια περιοχών κάλυψης. Όπως έχει ήδη γίνει εμφανές από την πρώτη κιόλας εικόνα του FindYourDoctor.gr, υπάρχουν σαφή γεωγραφικά όρια στον κάθε επιμέρους κατάλογο και στην κάθε ιστοσελίδα, που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του FindYourDoctor.gr. Αυτή η απόφαση προσδιορισμού πάρθηκε με γνώμονα κυρίως τις δυο προαναφερόμενες αρχές. Ένας χαοτικός και χωρίς σαφείς γεωγραφικούς περιορισμούς κατάλογος, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα άγχους και πανικού στον ασθενή, που έχει πλέον να διαχειριστεί κάτω από πίεση, μια εξαιρετικά μεγάλη σε έκταση πληροφορία. Από την άλλη τα σαφή γεωγραφικά όρια αυξάνουν την προσβασιμότητα στις πλησιέστερες υπηρεσίες υγείας και σε αυτούς που την παρέχουν.

  5. Εσωτερικό σύστημα ελεγχου ποιότητας (internal quality assurance system). Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα και θα επαναληφθεί σε αλλα σημεία, το FindYourDoctor.gr διέπεται από μια σειρά αυστηρών εσωτερικών κανόνων που διασφαλίζουν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τόσο τον ασθενή, όσο και τον συνδρομητή που παρέχει την υπηρεσία υγείας.

  6. Υψηλή αισθητική στην παρουσίαση όλων των πληροφοριών. Ίσως να φανεί περίεργο αλλά, θεωρούμε ότι η παρουσίαση των πληροφοριών και των συνδρομητών του FindYourDoctor.gr με ένα σαφέστατα καθορισμένο και ίσως αυστηρό τρόπο, με έμφαση στη λειτουργικότητα και κυρίως την υψηλή αισθητική, αποτελεί βασικό στοιχείο σεβασμού τόσο προς τον ασθενή, όσο και προς τον επαγγελματία υγείας.

  7. Ανθρώπινη επαφή. Η βασικότερη ίσως διαφορά του FindYourDoctor.gr από τους άλλους καταλόγους είναι η ανάπτυξη, παράλληλα με τα διαδικτυακά εργαλεία, της επαφής μεταξύ τόσο του ασθενούς όσο και του επαγγελματία υγείας-συνδρομητή, με τους συνεργάτες της εταιρείας.